اخبارویژه

یک نماینده حامی دولت در مجلس می‌گوید تیم اقتصادی دولت مثل تیم فوتبال آرژانتین است.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

*********

کیهان

پلیس بلژیک به کاهدان زد /فرد بازداشتی، عضو مرکزیت منافقین است

فرد بازداشت شده در بلژیک که ادعا می‌شده از طرف جمهوری اسلامی مأمور بوده همایش سازمان تروریستی منافقین را به هم بزند، از اعضای شناخته شده همین سازمان است.


یک روز پس از برگزاری همایش ضدایرانی منافقین در پاریس و همزمان با سفر اروپایی رئیس‌جمهور، پلیس بلژیک مدعی بازداشت 2 ایرانی شد که قصد داشتند به همایش سالانه منافقین در پاریس حمله کنند.


بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سناریوی اخیر در بلژیک گفته بود: افراد بازداشت شده از اعضای شناخته شده گروهک منافقین هستند و آماده‌ایم با ارائه اسناد لازم در جهت روشن کردن ابعاد واقعی این سناریو، همکاری کنیم.


پلیس بلژیک ادعا کرده بود: مرد 38 ساله به نام «امیر. س» و زن 33 ساله به نام «نسیم . ن» که هر دو تبعه بلژیک هستند، به تلاش برای اقدام تروریستی متهم شده‌اند.


اما تصاویر منتشره نشان می‌دهد که یکی از بازداشت‌شدگان که رسانه‌های بلژیکی از او به عنوان امیر. س نام می‌بردند، «امیر سعدونی» نام دارد و از اعضای شناخته شده سازمان تروریستی منافقین بوده و حتی با سران این سازمان از جمله مهدی ابریشم‌چی نفر دوم منافقین نیز عکس یادگاری دارد.


نکته جالب توجه و قابل تأمل در این میان، شانتاژ هماهنگ دولت‌های بلژیک و هلند و فرانسه و آلمان در یکی دو روز اخیر با موضوع دستگیری افرادی است که ادعا می‌شود می‌خواسته‌اند نشست منافقین را بر هم بزنند و این در حالی است که موضوع اصلی، دادن اجازه تردد و اقامت و فعالیت به سازمان جنایتکار و تروریستی منافقین با سابقه 17 هزار ترور می‌باشد.

با این سوءمدیریت اقتصادی نمی‌توانیم از عملکرد دولت دفاع کنیم

یک فعال اصلاح‌طلب گفت توان دفاع از عملکرد دولت را نداریم.

فعال اصلاح‌طلب و عضو ستاد مردمی روحانی در انتخابات گفت: «با توجه به وضعیت کنونی و کارنامه منفی دولت در حوزه اقتصاد و معیشت، حرفی برای دفاع از عملکرد دولت در مجامع عمومی نداریم.»

علی عزیزی روز سه‌شنبه در نشست فعالان شهرستان رزن، اظهار داشت: پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و با توجه به عملکرد و برنامه‌های درخشان دولت، اقدام به حمایت از دولت و سعی در کسب رای برای این داوطلب انتخاباتی کردیم.


وی اضافه کرد: اما هم‌اینک وضعیت اقتصاد و معیشت مردم به گونه‌ای است که هیچگونه نمی‌توان از عملکرد دولت دفاع کرد.


وی گفت: اهمیت اقتصاد و معیشت به گونه‌ای است که عنوان شده، شکم گرسنه، دین و ایمان ندارد.


دیگر فعال اصلاح‌طلب رزن نیز بیان کرد: توجهی به نظر و ایده اعضای ستاد حجت‌الاسلام روحانی به عنوان نیروهای وفادار به دولت در مشاوره گرفتن‌ها از جمله عزل و نصب مدیران نمی‌شود.


غلامرضا مختاری، افزود: کسی خدمات و مزایای فعالیت‌های صورت گرفته ازجمله علت و ضرورت داشتن انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای یا کمک مستشاری ایران به کشورهای منطقه را تبیین و آشکار نمی‌کند.


این فعال سیاسی با عنوان اینکه ترامپ‌های داخلی بیش از ترامپ بیرونی به کشور ضربه می‌زنند، گفت: اظهارنظر غیرمسئولانه و ضدونقیض دولتمردان، گرانی پیوسته و بدون دلیل کالاها موید این است که دولت نمره خوبی نمی‌گیرد.


فروتن قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در رزن نیز در این جلسه گفت: برخی از احزاب تنها اسم دارند و برخی تنها یک عضو دارند بنابراین باید برای سامان دادن به این وضعیت خانه احزاب راه‌اندازی شود.

تیم اقتصادی؛ مسی آرژانتینی یا عزیز بوهدوز مراکشی؟!

یک نماینده حامی دولت در مجلس می‌گوید تیم اقتصادی دولت مثل تیم فوتبال آرژانتین است.

محمد دامادی در گفت‌وگو با تسنیم، ضمن تشبیه تیم اقتصادی دولت به تیم فوتبال آرژانتین گفت: این تیم با وجود داشتن مسی از جام جهانی حذف شد، چون با یکدیگر هماهنگ نبودند. تیم اقتصادی دولت روحانی نیز باید ترمیم شود تا کشور از وضعیت کنونی خارج شود.


وی اظهار کرد: وزیر اقتصاد کمتر از یک سال است که وارد کابینه دولت شده، وضعیت اقتصادی کنونی نمی‌تواند محصول تصمیم‌گیری وی باشد. وی با بیان این‌که در مجموع دولت در حوزه اقتصادی نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد، تصریح کرد: حتما دولت باید کابینه خودش را ترمیم و جوان کرده و نگرش‌های جدید را وارد مجموعه دولت کند.


وی افزود: دولت باید یک تفکر نو اقتصادی را معرفی کند، شاید افراد جزء به جزء خوب باشند اما ترکیب، ترکیب قدرتمندی نیست. وی ادامه داد: لیونل مسی بازیکن فوق‌العاده‌ خوبی است، بحثی هم در این نیست. اما آرژانتین از جام جهانی حذف شد چون ترکیب موفقی نداشتند. شاید برخی از افرادی که در حوزه اقتصادی دولت کار می‌کنند افراد قدرتمند، سالم و پاکی باشند اما در کنار همدیگر نمی‌توانند کار کنند.


عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: دولت باید زودتر از اینها به این نقطه - ترمیم کابینه - می‌رسید، البته الان هم دیر نشده است و اگر دولت تصمیم‌گیری کند در این رابطه، مجلس حمایت خواهد کرد.
دامادی اظهار کرد: جمعیت کثیری از همین مردم که انتقاد می‌کنند به رئیس‌جمهوری رای دادند. این که کسی می‌گوید من - از رای دادن به روحانی - پشیمان شدم یا رای خودم را پس می‌گیرم ادبیات خوبی نیست.


این نماینده مجلس در اظهارات خود توضیح نداده که کدام یک از اعضای تیم اقتصادی را در حرفه‌ای و کاربلد بودن، مانند لیونل مسی بازیکن حرفه‌ای تیم ملی آرژانتین می‌داند؟ و چرا طیف متبوع وی در مجلس ظرف 4-5 سال گذشته هرگز به فکر پرسشگری جدی و اصلاح ترکیب تیم اقتصادی و توانمند کردن آن نیفتاده‌اند؟ البته اگر مقایسه فوتبالی در میان باشد، باید عملکرد برخی اعضای تیم اقتصادی را نه با لیونل مسی، بلکه با گل به خودی عزیز بوهدوز مراکشی، عزیز بهیچ استرالیایی، اتوبوی نیجریه‌ای و تیاگو چونیک لهستانی مقایسه کرد.

روزنامه آلمانی: اروپا شجاعت رویارویی با آمریکا را ندارد

یک روزنامه آلمانی تأکید کرد اروپا شجاعت رویارویی با آمریکا به خاطر حفظ برجام را ندارد.

هندلزبلات با اشاره به برنامه مذاکرات حسن روحانی در سوئیس و اتریش نوشت: کشورهای پیشرو اتحادیه اروپا پیش از این اعلام کرده‌اند مقابل ترامپ می‌ایستند و به برجام پایبند می‌مانند، اما واقعیت گویای چیز دیگری است.


شرکت‌هایی مانند توتال، پژو سیتروئن و یا ب‌آاس‌اف (BASF) ایران را ترک کرده‌اند و واردات نفت اروپا از این کشور نیز کاهش یافته است.


در ادامه مطلب آمده است: حسن روحانی که در وین با صدراعظم اتریش دیدار کرد، احتمالاً برجام را فسخ می‌کند. اواسط ماه می پس از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای (18 اردیبهشت)، تهران 60 روز به اتحادیه اروپا فرصت داد تا اگر منافع اقتصادی جمهوری اسلامی را تضمین کند، همچنان در برجام بماند، ولی در اروپا سخنی در این باره گفته نمی‌شود.


کشورهای عضو اتحادیه اروپا شجاعت لازم رویارویی با ترامپ را ندارند و به جای اینکه از طریق بانک‌های مرکزی خود میلیاردها دلار صرف انتقال نفت ایران کنند به استقلال بانک‌های خود اشاره دارند. به جای اینکه منابع مالی برای پروژه‌های زیرساختی شرکت‌هایشان را در ایران تأمین کنند از ترس مشکلات مالی راه بازار آمریکا را پیش گرفته‌اند. هندلزبلات در پایان نتیجه‌گیری کرده است: اتحادیه اروپا هزینه عدم شجاعت خود مقابل ترامپ را که خواهان پایان روابط اقتصادی با تهران است، پرداخت خواهد کرد.


دولت‌های اروپایی همانطور که سازمان انرژی اتمی (ایران) بارها اعلام کرده اعتبار سیاست خارجی خود را در این راه به خطر می‌اندازند.

دولت و نهادهای نظارتی مبارزه با محتکران و دلالان را جدی بگیرند

دولت و نهادهای نظارتی باید با محتکران و دلالانی که بازار را به هم می‌ریزند به عنوان یغماگر برخورد کنند.



به گزارش تابناک، چند وقتی است به جای دولت و صنوف و نهادهای نظارتی، دلالان و یغماگران در بازار حکم‌رانی می‌کنند و نهادهای مزبور که انگار کارهای مهم‌تری از تنظیم بازار، جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، کاهش ارزش دارایی‌های مردم و له شدن اقشار ضعیف جامعه زیرچرخ‌های مرکب زیاده‌خواهی عده‌ای سوء استفاده‌گر دارند، هیچ توجهی به این شرایط ندارند و وضعیت مردم هر روز بدتر از روز گذشته می‌شود.


وضعیت در بازار ارز، طلا و سکه چنان بهم ریخته است که ظرف مدت چند روز قیمت سکه 300 تا 400 هزار تومان افزایش یافته است. در بازار خودروهای خارجی تماماً کار در دست عده‌ای سودجو و دلال قرار گرفته که هم دلار دولتی از قوه مجریه می‌طلبند و هم به بهانه تحریم و افزایش قیمت‌ها از تحویل و فروش خودرو حتی با نرخ 7-6 هزار تومانی هم اجتناب می‌کنند.


بازار خودروهای داخلی هم اگرچه در انحصار تمام و کمال ایران خودرو و سایپا قرار دارد، اما عدم فروش خودروهای تولیدی توسط این دو خودروساز که به گفته یک نماینده مجلس چیزی جز احتکار خودروها نیست؛ بازار را چنان متلاطم کرده و در اختیار دلالان قرار داده که هر روز شاهد قیمت‌های جدیدی برای خودروهای تولید داخلی هستیم.


مسکن هم حکایت دیگری از گرانی دارد. چند سالی بود که تقریباً بازار مسکن خوابیده و در رکود بود. تقریباً خرید و فروش چشمگیری صورت نمی‌گرفت و بازار از یک ثبات مطلوبی برخوردار بود. اما با بهم ریخته شدن شرایط اقتصادی از اوایل سال قیمت‌ها و رقم‌های آنچنانی برای خرید و فروش مسکن ذکر می‌شود که به گفته بسیاری از کارشناسان قیمت‌ها حبابی است.


در سایر بازارها نظیر بازار مواد غذایی، بازار لوازم خانگی و... هم شاهد همین سودجویی‌ها و بهم ریختگی‌ها هستیم و مردم از این ناحیه یعنی از بعد اقتصادی به شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند؛ جز عده‌ای خاص که با چنین تغییر و تحولاتی تازه می‌توانند دست به سوداگری زده‌و به نان و نوایی برسند.


یکی از مهم‌ترین مطالباتی که مردم دارند این است که مسئولان تمام وقت خود را صرف رتق و فتق امور کنند، اما آنچه از مسئولان در قوه مجریه و نهادهای نظارتی شاهدیم این است که آنها همچون گذشته روال و رویه کاری خود را دارند و هیچ اقدام جدی برای رفع مشکلات و ساماندهی امور ندارند؛ موضوع و رویه‌ای که می‌توان گفت که تقریباً هیچ سنخیت و همخوانی با خواسته‌های مردم ندارد.
اگر بگیر و ببندی باشد اتفاقاً الان وقت آن است که با دلالان و سوء استفاده‌کنندگان از شرایطی که اقدامات آنان نظام اقتصادی را به چالش می‌کشد و بهم می‌ریزد و در نهایت دود اقداماتشان به چشم مردم و کشور می‌رود، برخورد شود.


برخی انگار که می‌خواهند خود و هفت جد و آبادشان را از شرایط ایجاد شده در کشورتأمین کنند و در طول چند روز و چند ماه سود ده‌ها سال را به دست بیاورند. این افراد را در هر بازار اقتصادی می‌توان مصداق همان یغماگر از دیدگاه شهید بهشتی خواند و حتماً باید متناسب با قوانینی که در حوزه اخلال در نظام اقتصادی وجود دارد، توسط نهادهای اجرایی و نظارتی مورد تعقیب قرار داده و محاکمه کرد.
کاری که این عده می‌کنند و ضربه‌ای که افراد مذکور بر پیکره کشور، وضعیت اقتصادی و بدنه مردم وارد می‌کنند، هیچ سنخیتی با اصول اقتصادی نداشته و به هیچ عنوان بویی از در نظر گرفتن منافع ملی و منافع مردم در آن نیست.

این طرف پاریس، میزبانی FATF /آن طرف پاریس، میزبانی تروریست‌ها!

حمایت فرانسه از سازمان تروریستی منافقین و اجازه برگزاری میتینگ، مهر ابطال بر FATF و ادعای مبارزه با تروریسم است.

روزنامه رسالت نوشت: «اف‌ای‌تی‌اف» با انتشار بیانیه‌ای آب پاکی روی دست بزک‌کنندگان معاهدات استعماری ریخت و اعلام کرد حق تحفظ ایران را در تعریف تروریسم نمی‌پذیریم. این نهاد بین‌المللی که مقر آن در پاریس است اعلام کرد ایران را همچنان در فهرست سیاه خود نگاه خواهد داشت!


«اف‌ای‌تی‌اف» صریح گفته است کسانی که برای پایان دادن به اشغال خارجی و نیز مبارزه با استعمار و نژادپرستی تلاش می‌کنند، مصداق تروریسم هستند و ایران نمی‌تواند این انسان‌ها را مشمول تعریف تروریسم نداند. «اف‌ای‌تی‌اف» رسما اعلام کرده است حق تحفظی برای ایران قایل نیست و ایران را به دلیل حمایت از نهضت‌های آزادیبخش و به طور مشخص از حماس، حزب‌الله و مبارزه با داعش در عراق و سوریه و نیز پابرهنگان یمنی، مشمول تحریم‌های بانکی می‌داند و اصلا پشیزی هم برای یک پیمان بین‌المللی که بین ایران و 6 قدرت جهانی تحت عنوان برجام بسته شده، ارزش قایل نیست.


این بیانیه در حالی در پاریس صادر می‌شود که منافقین به عنوان مصداق اتم تروریسم که دست آنها به خون 17 هزار ایرانی بی‌گناه آلوده شده است آزادانه در پاریس گشت و گذار نموده و میتینگ برگزار می‌کنند، منافقین در پاریس مقر دارند و دولت‌هایی چون آمریکا و فرانسه در تامین مالی آنها از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند. «اف‌ای‌تی‌اف» در حالی به چانه‌زنی از تعریف تروریسم با جمهوری اسلامی مشغول است که منافقین با سیاهه‌ای از عملیات تروریستی و جنایات بی‌حد و حصر در داخل ایران و عراق، زبانزد محافل حقوق بشری جهان هستند، به راحتی در پاریس میتینگ جنگ‌افروزانه برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی برگزار می‌کنند.


دولت فرانسه با پناه دادن به تروریست‌های منافق، قطعنامه 1373 را که به وظایف دولت‌ها در قبال سازمان‌های تروریستی می‌پردازد، زیر پا له کرده است. ماکرون عملا در جنایات منافقین در قتل‌عام 17 هزار ایرانی توسط منافقین شریک است.


رئیس‌جمهور فرانسه در قتل‌عام کردها و نیز عشایر عرب در زمان صدام که منافقین نقش اصلی را در کشتار آنان بازی می‌کردند سهیم و شریک است. آمار قتل‌عام‌های منافقین در دو کشور ایران و عراق و نیز مشارکت آنها در کنار حزب بعث و در همراهی با صدام به روایت نشریات آنها بیش از اینهاست.


طبق آمار نشریات منافقین و کتاب جمع‌بندی به اصطلاح مقاومت، شمار کسانی که مورد کشتار قرار گرفته‌اند 116630 نفر در 3740 عملیات تروریستی است.


کودن‌ترین رجال سیاسی و بی‌اطلاع‌ترین افراد از حقوق بین‌الملل و معاهدات جهانی هم می‌دانند که برگزاری چنین میتینگ و حضور مقامات آمریکایی و فرانسوی و پشتیبانی‌های مالی و معنوی از منافقین تروریسم، مصداق بارز نقض قطعنامه 1373 شورای امنیت سازمان ملل در منع پشتیبانی از ترور و تروریسم است. آن وقت همین جماعت روسیاه اروپایی و آمریکایی که مرکزیت «اف‌ای‌تی‌اف» را تشکیل می‌دهند، می‌آیند با ایران روی تعریف تروریست و تروریسم چانه می‌زنند.


عقب‌افتاده‌تر از این جماعت، کسانی هستند که در داخل صدای ساز مذاکره مجدد را درمی‌آورند و هنوز امیدوارند که آبی از کنوانسیون‌های جهانی و معاهدات بین‌المللی برای ملت ایران گرم شود.

ایران

«ابر دزدی» تکذیب شد

روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره سخنان منتسب به رئیس این سازمان درباره «ابر دزدی» در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: برخلاف فضاسازی‌های صورت گرفته، موضوع مورد اشاره در سخنرانی ریاست سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره سرقت ابرها و تغییرات عامدانه اقلیمی صرفاً یک نگاه آینده‌نگرانه‌ علمی بوده است و الزاماً به معنای رقم خوردن آن در مقطع کنونی نیست و موضوع سرقت ابرها از طرف دشمنان و رژیم صهیونیستی غاصب رؤیایی بیش نیست. داود پرهیزکار، رئیس سازمان هواشناسی کشور هم اعلام کرد، این اظهارات پایه علمی ندارد چون دستکاری جو توسط بشر امکان پذیر نیست.

تکذیب مذاکره محرمانه روانچی با مقامات امریکا

یک منبع آگاه در دفتر رئیس جمهوری در گفت‌وگو با ایسنا، خبر یکی از رسانه‌ها را درخصوص مذاکره محرمانه مجید تخت روانچی مشاور سیاسی رئیس دفتر رئیس جمهوری با مقامات امریکایی تکذیب کرد.

سؤال از وزیر اطلاعات درباره مولوی عبدالحمید

شماری از نمایندگان مجلس درباره علت محدودیت در تردد و مسافرت‌های مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان از وزیر اطلاعات سؤال کردند. به گزارش «ایران آنلاین»، محمود صادقی نماینده تهران در صفحه شخصی خود متن این طرح سؤال را منتشر کرده است.  عبدالحمید پیش‌تر اعلام کرده بود: برای تردد و سفر در تهران و سیستان و بلوچستان و قم مشکلی ندارم اما برای استان‌های دیگر محدودیت‌هایی وجود دارد.

هویت ۲ ایرانی بازداشت شده در بلژیک

خبرگزاری  تسنیم با انتشار تصاویری گزارش داد  یکی از بازداشت‌شدگان در بلژیک که رسانه‌های این کشور از او به عنوان «امیر.س» نام می‌بردند، «امیر سعدونی» نام دارد و او از اعضای شناخته شده سازمان تروریستی منافقین بوده و حتی با سران این سازمان از جمله مهدی ابریشم‌چی نفر دوم منافقین نیز عکس یادگاری دارد. 

پلیس بلژیک  چند روز پیش مدعی بازداشت 2 ایرانی شد که قصد داشتند به همایش سالانه منافقین در پاریس حمله کنند. پلیس بلژیک اعلام کرده بود: مرد 38 ساله به نام «امیر. س» و   زن 33 ساله به نام «نسیم ن» که هر دو تبعه بلژیک هستند، به تلاش برای اقدام تروریستی متهم شده‌اند.

وطن امروز

۵ سال کشور را معطل آرزوهای برجام کردند


عضو مجمع تشخیــص مصلحت نظام، حساب باز کردن روی حسن‌نیت آمریکا را افسانه خواند و گفت: دولت 5 سال فرصت‌های خود را از دست داد و کشور را برای تحقق آرزوهای خام برجام در شرایط رکود تورمی معطل نگه داشت.

سیدمصطفی میرسلیم در گفت‌وگو با مهر، گفت: «درباره وضعیت کشور واژه بحران حکایت از بن‌بست و در اختیار نداشتن راه‌حل دارد. به نظر من برای مشکلات موجود کشور راه‌حل وجود دارد ولی فرصت‌ها محدود است». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ اصلی وضع موجود را فقدان مدیران با تجربه در حوزه اجرایی دانست و تاکید کرد: «ما شعار شایسته‌سالاری را داده‌ایم و می‌دهیم ولی بدان عمل نمی‌کنیم و عمده گرفتاری‌های کنونی ما از آن سرچشمه می‌گیرد». میرسلیم با انتقاد از اعتماد دولت یازدهم به آمریکایی‌ها برای حل مشکلات اقتصادی، گفت: «راهبرد اصلی دولت یازدهم و سپس دولت دوازدهم این بود که با مذاکره با آمریکا به تفاهم نائل شوند تا آمریکا دست از شرارت خود بردارد، درحالی که روند خباثت‌های آمریکا و همپیمانانش بویژه بعد از پیروزی انقلاب نشان داد حساب باز کردن روی حسن‌نیت آمریکا افسانه و خوابی بیش نیست». وی شرایط ایجاد شده در اقتصاد را ناشی از بی‌عملی دولت روحانی دانست و گفت: «5 سال فرصت‌های طلایی اخیر خود را از دست دادیم و کشور را برای تحقق آرزوهای خام برجام، در شرایط رکود تورمی معطل نگه داشتیم».

هدف از نشست وین توافق بر سر راه‌هایی برای اجرای برجام است


اتحادیه اروپایی در بیانیه‌ای روز چهارشنبه اعلام کرد هدف از نشست روز جمعه در وین توافق بر سر راه‌هایی جهت تضمین اجرای توافق هسته‌ای پس از خروج آمریکا از آن است. در بیانیه اتحادیه اروپایی آمده است: «نشست وزرای خارجه درباره برنامه جامع اقدام مشترک روز 6 جولای 2018 در وین برگزار خواهد شد. ریاست این جلسه را فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به عهده خواهد داشت و وزرای خارجه چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس و ایران در آن حضور خواهند داشت.» این بیانیه اضافه می‌کند: «هدف از درخواست برای برگزاری این جلسه، توافق بر سر راه‌هایی جهت ادامه اجرای برجام در تمام جوانب آن، بعد از خروج آمریکا از این توافق است.» وزارت خارجه چین هم در بیانیه‌ای روز چهارشنبه اعلام کرد وزیر خارجه این کشور در نشست روز جمعه حضور خواهد داشت.

سفر مقامات کره‌جنوبی به آمریکا برای مذاکره درباره تحریم‌ نفت ایران


مقامات کره‌جنوبی برای مذاکره درباره تحریم‌های نفتی ایران راهی آمریکا می‌شوند.  به گزارش تسنیم به نقل از یونهاپ، کره‌جنوبی خود را برای دور جدیدی از مذاکرات فشرده با آمریکا درباره واردات نفت ایران آماده می‌کند. هدف از این مذاکرات متقاعد کردن کره‌جنوبی از سوی دولت ترامپ است که چرا سئول باید خرید نفت از ایران را کاهش دهد. تیمی از مقامات کره‌ای به ریاست معاون وزیر خارجه در امور اقتصادی این ماه به صورت رسمی به واشنگتن سفر می‌کنند تا برای دومین بار درباره موضوع ایران گفت‌وگو کنند.

مذاکرات قبلی در ماه ژوئن در سئول برگزار شد. آمریکا، کره‌جنوبی و تعدادی دیگر از مشتریان نفت ایران را تحت فشار قرار داده تا در دور جدید تحریم‌ها خرید نفت از ایران را طبق آنچه دونالد ترامپ گفته به صفر برسانند. یک مقام وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: هدف نهایی آمریکا قلع و قمع درآمد نفتی ایران است. این اظهارات درحالی مطرح شده که کره‌جنوبی 13 درصد از خرید نفتی خود را از ایران انجام داده و به گفته یکی از مقامات این کشور منابع انرژی ایران نقش بسیار مهمی در اقتصاد کره‌جنوبی ایفا می‌کند.

سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران به هیچ وجه در دستور کار نبوده است


سخنگوی وزارت خارجه ضمن استقبال از گسترش روابط با ژاپن گفت سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران به هیچ وجه در دستور کار 2 کشور نبوده است. بهرام قاسمی در واکنش به خبر رسانه ژاپنی درباره لغو سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران گفت: هیچ گفت‌وگو و برنامه‌ای برای سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران وجود نداشته است که در شرایط کنونی بخواهد لغو شود و خبر منتشر شده توسط برخی خبرگزاری‌های ژاپنی از اساس نادرست و کذب محض است. وی افزود: ما از گسترش روابط با ژاپن به عنوان یک دوست و شریک قدیمی در همه سطوح استقبال می‌کنیم اما سفری در آینده قابل پیش‌بینی در دستور کار نبوده است.

آرمان

عیادت لاریجانی از دوزدوزانی

رئیس مجلس از عباس دوزدوزانی اولین‌ وزیر ارشاد بعد از انقلاب عیادت کرد. در این ملاقات رئیس مجلس ضمن‌ آگاهی از روند درمانی عباس دوزدوزانی، سلامتی و شفای کامل وی را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد. همچنین دوزدوزانی یک‌جلد از کتاب ترجمه منظوم کلام ا... مجید که توسط وی انجام شده و انتشارات دانشگاه تهران آن را منتشر کرده است به رئیس مجلس تقدیم کرد. دوزدوزانی نماینده ادوار اول، دوم و سوم مجلس و اولین‌ وزیر ارشاد در بعد از انقلاب است.

شرط جیش العدل برای آزادی سرباز ایرانی

گروه تروریستی جیش الظلم با انتشار اطلاعیه‌ای آخرین وضعیت سعید براتی، مرزبان ربوده شده را تشریح کرد. جیش الظلم دراین اطلاعیه ادعا کرده است که خواهان معاوضه سعید براتی با چند تن از زندانیان این گروهک بوده است اما مسئولان کشور حاضر به انجام این کار نشده‌اند و مذاکرات انجام شده بی‌نتیجه مانده است. 6 اردیبهشت ماه سال 96، ماموران انتظامی هنگ مرزی میرجاوه با اشرار درگیر شدند و متأسفانه در این درگیری، شماری از مأموران نیروی انتظامی مجروح و تعدادی نیز به شهادت رسیدند. در این درگیری یکی از سربازان مرزبانی توسط اشرار ربوده شد که بنابر گزارشاتی که مطرح شد، وی را به خاک پاکستان منتقل کردند. اگر چه می‌توان گفت به طور قطع سعید براتی زنده است ولی هنوز پس از گذشت حدود یکسال، این سرباز ربوده شده آزاد نشده است.

۸ تیم تروریستی منهدم شدند

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: با اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی نیروی زمینی سپاه در شمال غرب، غرب و جنوب شرق کشور طی یک ماه گذشته ۸ تیم تروریستی گروهک‌های ضد انقلاب منهدم شدند. سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور گفت: طی سال گذشته تاکنون بیش از ۲۰ مورد اقدام اطلاعاتی، عملیاتی بر علیه تیم‌های تروریستی گروهک‌های ضد انقلاب سنتی و پ.ک.ک در شمال غرب کشور که با هدف اقدامات ضد امنیتی قصد نفوذ به داخل مرزها را داشتند، توسط یگان‌های نیروی زمینی سپاه انجام شده که ۵ مورد آن مربوط به یک ماه اخیر است‌.

وی با تشریح اهداف سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای معاند و دشمنان قسم خورده ملت مومن و انقلابی ایران اسلامی، از سازماندهی و پشتیبانی گروه‌های تروریستی تکفیری، به عملیات موفقیت آمیز رزمندگان قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه بر علیه تیم ۲۱ نفره گروهک تروریستی تکفیری در اواخر سال گذشته اشاره کرد و افزود: قرارگاه‌های حمزه سید الشهدا (ع)، نجف اشرف و قدس این نیرو با اشراف اطلاعاتی و اقدامات گسترده خود توانسته اند ضربات سنگینی بر تروریست‌ها وارد نمایند.

تکذیب آموزش نظامی نیروهای طالبان

پیرو طرح اتهاماتی از سوی برخی رسانه‌های غربی مبنی بر ارایه آموزش‌های نظامی توسط ایران به نیروهای طالبان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل هرگونه اتهامی در این خصوص را به شدت تکذیب کرده و ضمن تاکید بر این نکته که تروریسم و افراط‌ گرایی تهدیدی مشترک برای همه کشورها می‌باشد، تلاش و همکاری جمعی برای مقابله با چنین تهدیدی را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانسته و همچون گذشته تعهد دولت متبوع خود برای کمک به تقویت صلح و استقرار ثبات در کشور دوست و همسایه افغانستان را یادآوری می‌کند. به نظر می‌رسد هدف از طرح این قبیل اتهامات غیرواقعی و غیرمستند به راه انداختن جنگ روانی در میان افکار عمومی افغانستان و آسیب زدن به روابط حسنه فیمابین دولت‌های ایران و افغانستان ‌باشد.

ادعای قطع آب عراق از سوی ایران

سخنگوی رسمی وزارت خارجه عراق مدعی قطع آب عراق از سوی ایران شد. احمد محجوب در یک سمینار که در ساختمان وزارتخانه برگزار شد، مدعی شد که ایران بدون هشدار قبلی آب 42 نهر را که به عراق می‌ریزند قطع کرده است.

وی افزود: ما با مشکلات آب روبه‌رو هستیم و جنوب عراق به دلیل قطع آب از سوی ایران با مرحله سختی مواجه شده است. از سوی دیگر، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق در نشست خبری هفتگی خود با تاکید بر اینکه آب کشاورزی و شرب را برای شهروندان خود تامین خواهد کرد، گفت: برای تضمین دستیابی به سهم آبی عراق با مقامات ایرانی و ترکیه‌ای گفت‌وگوهایی داریم.بر اساس این گزارش، وزارت منابع آبی عراق نیز مدعی شد که ایران مقدار زیادی از آب شور را در اروندرود و آب‌های شیرین را در رودهای کارون و کرخه می‌ریزد که این امر سبب شوری آب بصره شده است.

خشم نتانیاهو از سفر روحانی به اروپا

دعوت اروپایی‌ها از حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به سوئیس و اتریش، خشم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را برانگیخت.به گزارش ایرنا، تارنمای روزنامه صهیونیستی یدیوت آحارونوت نوشت که نتانیاهو از کشورهای اروپایی خواسته تا حمایت از ایران را متوقف کنند.

نخست وزیررژیم صهیونیستی با ادعای اینکه سفر روحانی به اروپا به دعوت کشورهای مذاکره کننده با ایران درتوافق هسته ای صورت گرفته است، افزود:«توافق هسته ای را به یاد دارید؟ رئیس جمهور ترامپ تصمیم گرفت این توافق بد را ترک کند و مهمترین کار را برای امنیت جهان و اسرائیل انجام داد.» ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی در باره دعوت کشورهای مذاکره کننده هسته ای از رئیس جمهوری ایران برای سفر به اروپا در حالی مطرح شده که دکتر روحانی با دعوت روسای جمهوری و مقامات سوئیس و اتریش به این کشورها سفر کرده است .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۴
    1 1
    تهدید نفتی یه جوک هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس